Biogasmotoren

Een biogas motor aanschaffen

Bent u op zoek naar een biogasmotor? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Smit Services zijn we namelijk gespecialiseerd in energie en motoren. We hebben gas- en diesel- gestookte motoren, maar natuurlijk hebben we ook biogas motoren. Deze hebben verschillende voordelen en worden dan ook steeds populairder in de ontwikkelde landen. Wij vertellen u graag waarom dit zo is en geven u advies over onze biogas motoren.

Over Biogas motoren

Een biogas motor klinkt heel verantwoord en duurzaam, maar het is natuurlijk ook wel handig om te weten wat het nu precies inhoudt. Dat leggen wij u graag uit! Met behulp van biologische enzymatische processen wordt een gasmengsel gemaakt dat biogas heet. De hoofdbestandsdelen van biogas zijn methaan en koolstofdioxide. Omdat biogas een biologische oorsprong heeft is het een duurzame energiebron, daarbij is het gebruik van biogas ook gunstig vanwege de voordelige verbrandingseigenschappen van het hoofdbestandsdeel methaan. Het is dus niet voor niets dat het gebruik van biogas in ontwikkelde landen steeds populairder wordt. Onze biogas motoren werken op dit duurzame biogas.

  • Duurzame energie
  • Voordelige verbrandingseigenschappen
  • Uitstekende kwaliteit

En zo zijn er nog veel meer voordelen aan onze biogasmotoren, die wij u graag persoonlijk uitleggen.

Biogas motoren van Smit Services

Al sinds 1998 is Smit Services uw specialist in energie en motoren. Samen met u streven we altijd naar rendabel en rationeel energieverbruik in uw onderneming. En dat geldt ook als het gaat om onze biogasmotoren. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de biogasmotoren en te kijken hoe deze binnen uw onderneming gebruikt kunnen worden. Onze vakkundige medewerkers hebben vaak al tientallen jaren ervaring op dit gebied en kunnen u er dan ook alles over vertellen. Dus bent u op zoek naar een biogasmotor? Neem dan snel contact met ons op!