Diensten

Smit Services is uw partner voor onderhoud en reparatie van uw WKK installatie. Het is belangrijk dat de installatie zijn werk goed doet, dus bij problemen wilt u snel geholpen worden. Hiervoor bent u bij Smit Services aan het juiste adres. Wij verzorgen onderhoud en reparaties aan uw installatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook ’s avonds en in het weekend staan wij dus voor u klaar.

Werkzaamheden installaties

Er zijn verschillende werkzaamheden die Smit Services voor u kan uitvoeren. Naast reguliere service- en onderhoudswerkzaamheden betreft dit de volgende werkzaamheden:

  • Revisie of retrofit van de WKK installatie
  • Conservering bij (langdurige) stilstand
  • In- en uitbouw van installaties inclusief in bedrijfstelling
  • Reiniging koelers alle types
  • Systematisch smeerolie onderzoek inclusief rapportage
  • Bewaking en controle om de installatie altijd startklaar te houden

Ook kunnen wij voor u de complete huidige besturing van de installatie vervangen door een universele besturing. Dit zorgt voor meer onafhankelijkheid.

Onderhoudscontracten

Naast incidenteel onderhoud, is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij Smit Services. Er zijn verschillende vormen mogelijk, zodat we altijd service op maat kunnen bieden. Er zijn drie verschillende soorten onderhoudscontracten waar wij mee werken, te weten:

Regie

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van nacalculatie. Bij dit onderhoudscontract is erg geen 24/7 storingsdienst beschikbaar.

Beperkt onderhoudscontract

Er wordt preventief onderhoud aan uw WKK installatie gedaan. In geval van een storing kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met onze storingsdienst.

Volledig onderhoudscontract

Dit is het meest volledige onderhoudscontract dat wij aanbieden. Dit contract bevat alle onderhoud aan de machine, inclusief vervangingen (i.c.m. machinebreukverzekering). De storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar.

Overige werkzaamheden

Wij kunnen tevens revisie van uw motor, generator of complete installatie (retrofit) uitvoeren. Dit kan op locatie, maar is vaak ook mogelijk in onze werkplaats.

Wilt u meer informatie over de diensten van Smit Services? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch en via mail bereikbaar voor uw vragen.