WKK advies & onderhoud

Onderhoud van WKK installaties

Het servicecontract van uw warmtekrachtkoppeling (WKK) installatie is bijna afgelopen en u zoekt een nieuwe partner die uw WKK in onderhoud wil nemen. Smit Services heeft alle kennis, onderdelen en software in huis om het onderhoud aan uw WKK installatie over te nemen.

Wanneer onderdelen WKK installatie vervangen?

Wanneer uw WKK installatie een nieuw onderdeel nodig heeft, zal Smit Services u niet alleen adviseren over het beste onderdeel. Bijvoorbeeld een goede 2e hands of juist toch het merk onderdeel van de originele leverancier. Smit Services adviseert u ook over het moment van investeren.

Het juiste moment van investeren in WKK onderdelen

Ook het moment van investeren in WKK onderdelen is van belang. Smit Services kijkt naar het toekomstig gebruik van uw WKK installatie. Bijvoorbeeld wanneer u van plan bent in de nabije toekomst uw WKK installatie te verkopen, kan het verstandig zijn te wachten met de vervanging van het betreffende onderdeel en deze vervanging mee te nemen in de onderhandelingen tijdens de verkoop van uw WKK installatie.

Contra-expertise bij motor revisie

Smit Services levert contra-expertise wanneer u voor het besluit staat om uw motor te laten reviseren. Wellicht heeft u van uw leverancier al een offerte en een advies ontvangen voor de revisie van uw motor. Toch kan het handig zijn om een second opinion bij Smit Services aan te vragen. Dit geeft u meer kennis en onderhandelingsruimte bij het aangaan van zo’n flinke investering. Smit Services levert u deze dienstverlening op basis van een kostendekkend tarief.