A.G. Smit Services

Managing Your Energy Systems

Ab Smit heeft in 1998 AG Smit Services B.V. opgericht. Inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Een bedrijf met passie voor energie en motoren. Gas- en dieselgestookte motoren zitten in het bloed van de organisatie. Maar natuurlijk ook biogas. Kennis die verder gaat dan alleen onderhoud en revisie. Deskundige knowhow gebaseerd op de soms tientallen jaren ervaring van de werknemers van de diverse merken installaties.

Toch zijn wij klein genoeg gebleven om directe en persoonlijke aandacht te geven aan u en uw installatie wat bij grotere serviceondernemingen wel eens te kort schiet. Onze medewerkers spreken uw taal.

Smit Services biedt diverse diensten voor het optimaal beheer van uw WKK- of noodstroominstallatie.

Samen met u streven wij naar rendabel en rationeel energieverbruik binnen uw onderneming.

Ons team is gespecialiseerd in de volgende merken motoren: Jenbacher, Deutz/MWM, MTU, Caterpillar, Waukesha, Guascor, Cummins, MAN, Perkins.

Problemen met uw generator? Ook dit is geen probleem voor onze onderneming. Stamford, AVK, Marelli zijn de merken die wij in ons pakket hebben. Ook revisie en wikkelen van de generator is geen probleem.

Wij bekommeren ons ook graag om uw rookgassenreiniger.

Verder werken wij regelmatig voor banken of leasemaatschappijen en hebben daarvoor ook een pakket diensten ontwikkeld. Onze jaren lange samenwerking met financiële dienstverleners heeft ons veel ervaring opgeleverd welke wij u aan kunnen bieden.

Op het gebied van assetmanagement bieden wij o.a. het volgende:

  • Taxatie, inspectie en advies
  • Remarketing voor financiële dienstverleners
  • Bewaking en controle