• WKK onderhoud

  Het servicecontract van uw WKK installatie is bijna afgelopen en u zoekt een nieuwe partner die uw WKK in onderhoud wil nemen. Smit Services heeft alle kennis, onderdelen en software in huis om het onderhoud aan uw WKK installatie over te nemen.
  Lees meer

 • WKK onderdelen

  In het magazijn van Smit Services hebben we verschillende aftermarket en gereviseerde WKK onderdelen. We kunnen onderdelen leveren voor de diverse merken WKK installaties.
  Lees meer

 • Rookgasreiniging

  Uw WKK installatie of verbrandingsmotor geeft rookgassen af. Deze rookgassen zijn schadelijk voor het milieu en moeten gereinigd worden. In de rookgasreiniger zit een katalysator die het gas reinigt. Aan deze reiniging zitten hoge emissie eisen.
  Lees meer

 • Tuinders/kwekers

  Naast dat het gas voor de WKK zo scherp mogelijk ingekocht moet worden, is het verstandig om ook het onderhoud van uw warmtekrachtkoppeling zo scherp mogelijk in te kopen. Uw WKK bijna van het service onderhoudscontract af? Dit is een mooi moment om bij Smit Services na te gaan welke revisie mogelijkheden er zijn.
  Lees meer

 • Resale

  AG Smitservices verkoopt diverse gebruikte producten. Wij verkopen die producten op een site genaamd Resale.de . Resale.de is een site wat afkomstig is van het land Duitsland. Bedrijven/mensen kunnen daar hun gebruikte producten te koop aan bieden.

 • facebook

  Vind ons ook op Facebook lees meer.

 • linkedin

  Vind ons ook op Linkedin lees meer.

  Afbeeldingsresultaat voor linkedin

 Smit services heeft een nieuw concept

AG Smitservices heeft een nieuw concept gecreëerd samen met 2G energie techniek Duitsland, waarmee wij elektriciteit, warmte en CO2 kunnen produceren. Waarbij de klant kan kiezen uit de motoren Jenbacher, MWM en MTU. Deze motoren produceren van 550 kilowatt tot 4 megawatt.

lees hier meer over op onze nieuws pagina of klik hier .

FD3974BA

Smit Services: WKK Gasmotoren en Rookgasreiniging

Altijd een vertrouwd advies over onderhoud van WKK installaties
Voor Jenbacher en Deutz/MWM heeft Smit Services volledige ondersteuning!
Contact

Nieuw partner contract 2-G Energietechnik GmbH

AG Smit Services B.V. is een service partner contract aangegaan met 2-G energietechniek GmbH, gevestigd in Heek Duitsland.
Op 19 November 2018 hebben beide bedrijven de servicepartner overeenkomst ondertekend. Met de ondertekening breidt AG Smit services haar service en onderhoudsnetwerk uit naar de 2g warmtekrachtkoppelingen unit’s .

2-G Energietechniek is een wereldwijd succes.  

Dit met 600 werknemers en meer dan 4000 geplaatste units over de hele wereld.
met daarnaast een eigen opleiding en product ontwikkelingscentrum

De modules die zei bouwen binnen eigen onderneming is de ideale oplossing voor iedereen die op de lange termijn zijn energiekosten wilt verlagen en zich wilt bevrijden van de stijgende elektriciteitsprijzen.
De onderneming is in 1995 opgericht door de heren: Christian Grotholt en Ludger Gausling, de naam 2-G is tot stand gekomen doormiddel van de heren hun familienamen.

Doormiddel van de samenwerking van de 2 bedrijven zullen er veel voordelen ontstaan voor de Nederlandse energie/WKK markt.

https://www.2-g.com/en/