Nieuw concept Horti contact dagen 2019

Dit jaar was AG Smitservices net zoals vorige jaar wederom aanwezig bij de Horti contact dagen, wij stonden dit jaar samen 2G energie techniek Duitsland. Voor de introductie van ons nieuwe nieuw tuinbouw concept waarmee wij elektriciteit, warmte en CO2 kunnen produceren. Waarbij de klant kan kiezen uit de motoren Jenbacher, MWM en MTU. Deze motoren produceren van 550 kilowatt tot 4 megawatt.

Het concept omvat dat we de gehele installatie in de fabriek bij 2G in Duitsland samen bouwen in een container/geluids gedemte omkasting waarna deze wordt proefgedraaid en tevens voor in bedrijf wordt gesteld. Waarna deze naar locatie wordt getransporteerd van de klant waar het geheel wordt samengebouwd en aan wordt aangesloten op de installatie van de klant.

Door deze samenwerking met 2G kunnen wij het mogelijk maken om niet de standaard tijd van 6 tot 8 weken aanwezig te zijn om alles te monteren en draaiende te maken, maar in plaats daarvan zijn wij er maar 2 weken aanwezig op locatie om de gehele installatie in bedrijf te stellen.

Posted in: