Onderhoud WKK installatie door Smit Services

Onderhoud WKK installatie nodig? Dat doet Smit Services graag voor u! Wij hebben alle kennis, onderdelen en software in huis om het onderhoud voor u te verzorgen. Bij ons kunt u verschillende onderhoudscontracten afsluiten, variërend van beperkt onderhoud tot volledig onderhoud inclusief 24/7 storingsdienst. Naast WKK installaties kunt u ook bij ons terecht voor generatoren op diesel en biogas, rookgasreinigers, CV systemen en elektrische besturingen. Wij verzorgen daarnaast graag beheer en revisie voor u. Kortom, Smit Services is uw specialist in energie en motoren!

Onderhoud WKK installatie: contracten

Wij bieden u verschillende soorten onderhoudscontracten:

  • Regie : alle werkzaamheden op basis nacalculatie. U heeft geen 24/7 storingsdienst.
  • Beperkt onderhoudscontract: Preventief onderhoud incl. 24/7 storingsdienst.
  • Volledig onderhoudscontract: inclusief alle vervangingen (i.c.m. machinebreukverzekering) en 24/7 storingsdienst.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen eenmalig onderhoud te laten uitvoeren, zowel volledig als beperkt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor revisie, conservering, vervanging van besturing, reiniging, smeerolie onderzoek, bewaking en controle. Wij ondersteunen verschillende soorten aftermarket en gereviseerde WKK onderdelen. Denk hierbij aan generatoren, filters, smeermiddelen en bougies. Maar ook een goed 2e hands onderdeel zullen wij aanbevelen.

Hiernaast adviseren wij u graag over het juiste moment van investeren. Heeft u al een offerte en advies ontvangen van uw leverancier? Dan kan het alsnog handig zijn om een second opinion aan te vragen bij Smit Services. Dit geeft u een sterkere onderhandelingspositie bij het aangaan van een grote investering.

Kortom, het onderhoud van WKK installaties laat u met een gerust hart over aan Smit Services!

Contact met Smit Services

Wilt u direct onderhoud laten uitvoeren door Smit Services? Neem dan gerust contact met ons op. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag vrijblijvend verder. Wij geven u graag betrouwbaar advies vanuit onze ruime kennis en ervaring.

Graag tot ziens!

Smit Services – onderhoud WKK installatie en meer