Smit Services, Managing Your Energy Systems

Ab Smit heeft in 1998 AG Smit Services B.V. opgericht. Inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Een bedrijf met passie voor energie en motoren. Gas- en dieselgestookte motoren zitten in het bloed van de organisatie. Maar natuurlijk ook biogas.

Persoonlijke aandacht voor u en uw installatie

Wij beschikken over kennis die verder gaat dan alleen onderhoud en revisie. Deskundige knowhow gebaseerd op de soms tientallen jaren ervaring van de werknemers van de diverse merken installaties.

Toch zijn wij klein genoeg gebleven om directe en persoonlijke aandacht te geven aan u en uw installatie wat bij grotere serviceondernemingen wel eens te kort schiet. Onze medewerkers spreken uw taal.

Onze specialiteit: Noodstroominstallaties en WKK installaties

Samen met u streven wij naar rendabel en rationeel energieverbruik binnen uw onderneming. Smit Services biedt diverse diensten voor het optimaal beheer van uw WKK- of noodstroominstallatie.

Ons team is gespecialiseerd in de volgende merken motoren: Jenbacher, Deutz/MWM, MTU, Caterpillar, Waukesha, Guascor, Cummins, MAN, Perkins. Problemen met uw generator? Ook dit is geen probleem voor onze onderneming. Stamford, AVK, Marelli zijn de merken die wij in ons pakket hebben. Ook revisie en wikkelen van de generator is geen probleem.

Wij bekommeren ons ook graag om uw rookgassenreiniger.

Diensten voor financiële dienstverleners

Verder werken wij regelmatig voor banken of leasemaatschappijen en hebben daarvoor ook een pakket diensten ontwikkeld. Onze jaren lange samenwerking met financiële dienstverleners heeft ons veel ervaring opgeleverd welke wij u aan kunnen bieden.

Op het gebied van assetmanagement bieden wij o.a. het volgende:

  • Taxatie, inspectie en advies
  • Remarketing voor financiële dienstverleners
  • Bewaking en controle

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze dienstverlening rondom installaties op het gebied van WKK, noodstroom en rookgassenreiniging willen wij ook graag binnen uw bedrijf inzetten.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: 0297 52 09 71 of info@agsmitservices.nl