Project Mampaey in Amstelveen Uilenstede


Revisie MAN-generatoren. Bij project Mampaey hebben wij drie MAN-generatoren van het dak van de flats Uilenstede gehesen. Deze zijn eerst vakkundig door Smit Services ontkoppelt en gedemonteerd om vervolgens gehesen te worden.
Vanwege de hoogte en het gewicht van de generatoren werd hierbij gebruik gemaakt van een telescoop hijskraan. Hiermee zijn de MAN-generatoren stuk voor stuk naar beneden gehesen en op het transport gezet naar de werkplaats van Smit Services.

Revisie MAN-generatoren

Na aankomst van de MAN-generatoren in de werkplaats van Smit Services zijn de MAN-generatoren elk compleet gedemonteerd. Bij het demontage proces wordt kritisch gekeken naar opvallende of buitensporige slijtage patronen of visuele defecten. Na de demontage van alle componenten, cilinderkoppen en het draaiende gedeelte zijn de nog bruikbare onderdelen na inspectie in een oliebad gewassen. Na dit proces wordt bepaald welke onderdelen meer als afgesproken vervangen dienen te worden. Vervolgens zijn alle drie de MAN-generatoren opnieuw geassembleerd en hebben deze een eindinspectie gehad, gevolgd door het proefdraaien van de generatoren. Hierbij wordt gekeken naar het juist functioneren van het motorische gedeelte evenals het leveren van vermogen van het generatorgedeelte.
Na definitieve goedkeuring zijn de generatoren transport klaar gemaakt en op locatie opnieuw op het dak van de flat gehesen.
Smit Services heeft hier de drie MAN-generatoren opnieuw gemonteerd en aangesloten voor weer jarenlange betrouwbare dienst.

Benieuwd wat Smit Services voor u kan betekenen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in generator revisiewerk? Smit Services is uw juiste partner.
Wij zijn gespecialiseerd in revisiewerkzaamheden van de meest voorkomende generatormerken evenals het leveren van onderdelen van deze merken. Bekijk hier onze dienstenpagina wat Smit Services voor u kan betekenen.

Overtuigd of heeft u nog vragen? Neem contact met ons, wij bespreken graag met u alle mogelijkheden omtrent revisie- en onderhoudswerkzaamheden.

U kunt ons ook bereiken op 0297 52 09 71 of info@agsmitservices.nl.