WKK Installatie

Installaties en onderdelen

Bent u op zoek naar een bedrijf met passie voor energie en motoren? Een onderneming die ondertussen tientallen jaren ervaring heeft in de sector? Een service die de warmtekrachtkoppeling-installatie (WKK) van uw bedrijfsvoertuigen onderhoudt? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Sinds 1998 leveren wij van A.G. Smit Services, naast een vlotte service en de nodige kennis, ook installaties en onderdelen voor uw WKK.

WKK voor bedrijfsvoertuigen

In ons magazijn hebben we alles wat u nodig heeft voor de WKK van uw bedrijfsvoertuig, een essentieel onderdeel om uw auto te doen rijden en stilstand te voorkomen. U kunt bij ons onder andere terecht voor WKK-installaties en -onderhoud, maar daarnaast bieden wij ook generators, filters, bougies en smeermiddelen aan.

In ons assortiment hebben wij installaties en onderdelen opgenomen van verschillende merken, zodat u altijd het product vindt dat bij uw wagen past. Zo hebben wij onder andere WKK-onderdelen van Caterpillar, Deutz en MAN. Neem een kijkje op onze pagina met nieuwe onderdelen voor een overzicht.

Naast deze nieuwe producten bieden wij u ook een ruim assortiment aan tweedehands, gebruikte installaties en onderdelen. Op onze pagina met gebruikte onderdelen vindt u een lijstje met wat we in de aanbieding hebben. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zowel de nieuwe als de tweedehands, gebruikte producten.

Diensten van Smit Services

Wij komen graag bij u langs voor de installatie van uw product, en verzorgen voor u het onderhoud. Wanneer u ons nodig heeft, sturen wij een medewerker bij u langs die de nodige technische kennis en knowhow heeft om al uw problemen in een mum van tijd op te lossen. Neem een kijkje op onze dienstverleningspagina voor een overzicht van ons service-aanbod.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van Smit Services? Neem contact met ons op via het contactformulier, of via een telefonisch gesprek.